maria falk Larsson

med hjärtat som redskap, är min signatur. Det finns så mycket inre som vill få uttryckas och få plats, för att jag ska känna mig hel. Jag har genom åren målat, skrivit och intresserat mig för olika konsthantverk. Nu är akryl det jag arbetar mest med. Sedan några år tillbaka, låter jag mig inspireras av att följa mitt hjärta och dröm, att gå bortom den föreställande verkligheten och låta färg och form få gestalta, helt opretentiöst, min själ. Visst vemod och tvivel, men också mycket humor och kärlek så klart! Efter förra årets uppmärksamhet ägnar jag måleriet allt mer tid. 2018 bjuder på representation lokalt men också i New York och i Cannes.

Ställer ut med Maria Alloh och Ann-Kristin Magnusson

Teknik

akryl, keramik

KONTAKT

mariafalklarsson@mariafl.com

Hemsida

mariafl.com

 

HITTA TILL UTSTÄLLNING:

 

Galleri Såby

 Såby 14 b